top of page

Voortgezette Supervisie voor Counselors

Antwerpen - 4 lesdagen (28 lesuren) - KMO-portefeuille mogelijk

Begint 29 mrt.

520,00 €

Inhoud

Je schrijft je in voor de cyclus van 28 uur en je aanwezigheid is vereist bij ieder supervisie moment. Bij inschrijving betaal je 50 € administratiekost. Deze is niet terugvorderbaar. Kort daarna ontvang je van ons een factuur.

Let op: inschrijvingen zijn beperkt! Ieder komt aan bod op deze manier.

Deze supervisie voldoet aan de voorwaarden van de BVRGS tot vervolgmaking van het opleidingstraject als systemisch contextueel counselor.

Je hebt een tweejarige opleiding gezinsbegeleiding, systeemcounseling of contextuele counseling afgerond. Je bent geboeid geraakt door de contextuele visie op jouw werk en persoon. Je wilt je verder toeleggen op de integratie van het contextuele denken en werken in jouw mandaat en werkstijl.

Tijdens de opleiding staat de dagelijkse praktijk en de relatie tussen de cliënt en de professional centraal. We vertrekken vanuit concrete casussen.

De supervisie biedt de mogelijkheid om de kaders uit je opleiding(en) verder te integreren. De groep werkt met casussen die deelnemers inbrengen. Aan de hand van allerlei methodieken worden handvatten gezocht waarmee de supervisanten aan de slag kunnen. Naast concrete casussen kan er ook worden vertrokken van thema’s die leven bij de deelnemers. De inschrijvingen zijn beperkt tot 7 deelnemers aangezien wij iedereen gelijkwaardig aan bod willen laten komen.

Maps
bottom of page